Pyydä tarjous

Voit jättää tarjouspyynnön ajoneuvon kiireettömästä kuljetuksesta oheisen lomakkeen kautta. Otamme Sinuun yhteyttä ja varmistamme toimeksiannon sekä kuljetukseen liittyvät yksityiskohdat. Hinaustilaukset puhelinnumerosta 0400 463 333.


Please leave this field empty.

Apollo Hinauspalvelut Oy

Apollo Hinauspalvelut Oy tarjoaa nopeasti ja asiantuntevasti kaikki hinaus- ja korjauspalvelut, joita voit tien päällä hädässä tarvita. Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko Uusimaa.

Hätäpalvelut nopeasti 24h -päivystyksenä

Yleisimmin palvelemme kun kyseessä on esimerkiksi korjaamolle hinaukset, kolaritilanteet, käynnistyspalvelut, polttoaineen loppumiset, renkaanvaihdot, polttoainetankkien tyhjennykset väärän polttoaineen tankkaamisen jälkeen, jäätymis- ja kosteusongelmat tai muut auton toimintaongelmat. Hinaustilanteissa selvitämme vakuutuksesi kattavuuden ja mahdollisuuksien mukaan hoidamme kaikki syntyvät kulut suoraan vakuutusyhtiösi kanssa.

Kuljetuspalvelut ammattitaidolla

Kuljetamme henkilö- ja pakettiautot sopimuksen mukaan. Kalustomme mahdollistaa kolmen ajoneuvon kuljettamisen kerralla, jonka ansiosta kustannukset pysyvät edullisina. Palvelemme ajoneuvokuljetuksissa Uudenmaan lisäksi koko Suomen alueella. Järjestämme myös ulkomaan kuljetuksia viranomaistoimenpiteineen. Lisäksi kuljetamme romutettaviksi päätyvät ajoneuvot ja hoidamme hävityksen puolestasi.