Pyydä tarjous

Voit jättää tarjouspyynnön ajoneuvon kiireettömästä kuljetuksesta oheisen lomakkeen kautta. Otamme Sinuun yhteyttä ja varmistamme toimeksiannon sekä kuljetukseen liittyvät yksityiskohdat. Hinaustilaukset puhelinnumerosta 0400 463 333.


Please leave this field empty.

Monipuoliset 24h palvelut - Vantaa

Ydinpalveluumme kuuluu monipuoliset korjaus- ja hinauspalvelut, joita hätätilanteen sattuessa tien päällä voi tarvita. Palvelemme 24h vuorokaudessa alueella Vantaa. Tyypillisesti palveluumme kuuluu esimerkiksi auton käynnistysapu, hinauspavelu korjaamolle, polttoainetankkien tyhjennykset väärän polttoaineen tankkaamisen jälkeen, sekä renkaanvaihdot. Palvelemme myös jos polttoaine loppuu tien päällä ollessa, tai autoon tulee kosteus- tai jäätymisongelmia, tai muita mahdollisia toimintaongelmia. Kolaritilanteessa selvitämme myös vakuutuksesi kattavuuden samalla kertaa, joten voimme sen jälkeen mahdollisuuksien mukaan hoitaa syntyvät kulut suoraan vakuutusyhtiön kanssa.

Kolaritapauksessa pystymme auttamaan ajoneuvon hinauspalvelun lisäksi myös korjauksessa; olemme valinneet yhteistyökumppaniksemme asiantuntevan korjaamon, jonka kautta olemme neuvotelleet asiakkaillemme edulliset ehdot. Voimme hoitaa vakuutuksesi kattamat kulut suoraan vakuutusyhtiön kanssa, joten korjausta ei tarvitse lainkaan maksaa itse.

Palveluumme kuuluu myös henkilö- ja pakettiautojen kuljetus asiakkaan tarpeen ja sopimuksen mukaan. Pystymme tarjoamaan kuljetuspalvelut edullisesti, koska käytössämme on kalusto, joka mahdollistaa kolmen ajoneuvon kuljettamisen samanaikaisesti. Ajoneuvokuljetuksiin liittyen palvelemme asiakkaita Vantaan lisäksi koko Suomen alueella. Tarvittaessa järjestämme sopimuksen mukaan myös ulkomaankuljetukset, sekä niihin liittyvät viranomaistoimenpiteet.

Autamme nopeasti ja asiantuntemuksella, oli kyseessä sitten hinauspalvelu, auton käynnistysapu tai jokin muu ongelmatilanne tien päällä!