Pyydä tarjous

Voit jättää tarjouspyynnön ajoneuvon kiireettömästä kuljetuksesta oheisen lomakkeen kautta. Otamme Sinuun yhteyttä ja varmistamme toimeksiannon sekä kuljetukseen liittyvät yksityiskohdat. Hinaustilaukset puhelinnumerosta 0400 463 333.


Please leave this field empty.

Palvelut kaikkiin tarpeisiin - Uusimaa

Tarjoamme 24 tuntia vuorokaudessa kaikenlaiset korjaus- ja hinauspalvelut tien päällä sattuvien hätätilanteiden varalta. Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Hyvinkää, Järvenpää, Tuusula, Porvoo, Kerava, Klaukkala, Nurmijärvi, Sipoo ja koko Uusimaa. Tavallisesti palvelemme kuuluu esimerkiksi auton käynnistysapu, renkaanvaihto, hinauspalvelu korjaamolle ja polttoainetankkien tyhjennykset väärän polttoaineen tankkaamisen jälkeen. Autamme myös muissa tien päällä sattuvissa ongelma- ja hätätilanteissa, kuten polttoaineen loppuessa tien päällä ja auton jäätymis- ja kosteusongelmissa, sekä muissa toimintaongelmissa. Kolaritapauksissa selvitämme myös tarvittaessa samantien vakuutuksesi kattavuuden, jonka jälkeen voimme hoitaa kulut suoraan vakuutusyhtiösi kanssa mikäli mahdollista.

Hinauspalvelun lisäksi huolehdimme halutessasi myös ajoneuvon korjauksesta kolaritapauksessa. Yhteistyökumppaninamme toimii ammattitaitoinen korjaamo, jonka kanssa olemme neuvotelleet kauttamme tuleville asiakkaille edulliset palveluehdot. Vakuutuksesi korvaamat kulut hoidamme aina ensisijaisesti suoraan vakuutusyhtiösi kanssa, joten korjausta ei tarvitse maksaa itse.

Tarjoamme myös kuljetuspalvelut asiantuntemuksella, ja sopimuksen mukaan teemme paketti- ja henkilöautojen kuljetukset toimialueenamme Hyvinkää, Järvenpää, Tuusula, Porvoo, Kerava, Klaukkala, Nurmijärvi, Sipoo ja koko Uusimaa. Pystymme tarjoamaan kuljetuspalvelut edulliseen hintaan, koska käytössä oleva kalustomme mahdollistaa kolmen ajoneuvon kuljetuksen samanaikaisesti. Sopimuksen mukaan järjestämme tarvittaessa lisäksi ulkomaankuljetukset, joiden yhteydessä palvelumme kattaa myös tarvittavat viranomaistoimenpiteet.

Palvelemme nopeasti ja laadukkaasti, oli kyseessä sitten auton käynnistysapu, hinauspalvelu tai muu avuntarve tien päällä!