Pyydä tarjous

Voit jättää tarjouspyynnön ajoneuvon kiireettömästä kuljetuksesta oheisen lomakkeen kautta. Otamme Sinuun yhteyttä ja varmistamme toimeksiannon sekä kuljetukseen liittyvät yksityiskohdat. Hinaustilaukset puhelinnumerosta 0400 463 333.


Please leave this field empty.

Ohjeet ongelmatilanteen sattuessa tien päällä:

Onnettomuuden sattuessa sammuta ajoneuvosi välittömästi. Jos käytöstä löytyy sopivat työkalut, irrota ajoneuvosi akun kaapelit vahinkojen minimoimiseksi. Jos olet tankannut autoosi väärää polttoainetta, sammuta auto välittömästi. Jos auton moottoria ei käytetä väärällä polttoaineella kuin hetki, voivat vahingot jäädä hyvinkin pieniksi. Pidemmässä käytössä sen sijaan voi syntyä vahinkoja, jotka vaativat polttoainejärjestelmän kattavamman uusimisen.

Soita päivystysnumeroomme 0400 463 333 ja kerro ajoneuvosi ongelman syy ja vakavuus. Ilmoita samalla käyttämäsi vakuutusyhtiö ja vakuutusturvasi taso, jotta tiedämme miten ajoneuvosi kanssa tulee toimia. Voit sopia puhelimessa ajoneuvon jättämisestä sovittuun paikkaan odottamaan hinausta, jolloin sinun ei tarvitse itse jäädä odottamaan hinausautoa.