Pyydä tarjous

Voit jättää tarjouspyynnön ajoneuvon kiireettömästä kuljetuksesta oheisen lomakkeen kautta. Otamme Sinuun yhteyttä ja varmistamme toimeksiannon sekä kuljetukseen liittyvät yksityiskohdat. Hinaustilaukset puhelinnumerosta 0400 463 333.


Please leave this field empty.

Hinaus-, korjaus- ja kuljetuspalvelut - Helsinki

Tarjoamme 24h -päivystyksenä nopeasti kaikenlaiset korjaus- ja hinauspalvelut, joita tien päällä voi hätätilanteen sattuessa tarvita. Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Helsinki.

Yleisimmin palveluumme kuuluu esimerkiksi hinauspalvelu korjaamolle, auton käynnistysapu, renkaanvaihdot ja polttoainetankkien tyhjennykset väärän polttoaineen tankkaamisen jälkeen. Autamme myös mikäli polttoaine loppuu tien päällä tai jos autossa on jäätymis- tai kosteusongelmia, tai muita mahdollisia toimintaongelmia. Kolaritilanteissa voimme muun avun lisäksi selvittää samantien vakuutuksesi kattavuuden ja sen jälkeen mahdollisuuksien mukaan hoitaa kaikki syntyvät kulut suoraan vakuutusyhtiösi kanssa.

Kolaritilanteessa voimme tarvittaessa hoitaa ajoneuvon hinauspalvelun lisäksi myös ajoneuvon korjauksen. Yhteistyökumppaninamme toimii laadukas korjaamo, jonka kanssa olemme neuvotelleet kauttamme tuleville asiakkaille edulliset ehdot. Myös vakuutuksesi kattamat kulut hoidamme aina mahdollisuuksien mukaan suoraan vakuutusyhtiön kanssa, joten korjausta ei tarvitse kustantaa itse.

Meiltä myös kuljetuspalvelut ammattitaidolla; teemme sopimuksen mukaan sekä henkilö- että pakettiautojen kuljetukset ja palvelemme asiakkaita toimialueenamme Helsinki ja lisäksi koko muu Suomi. Voimme tarjota kuljetuspalvelut edullisesti kolmen ajoneuvon samanaikaisen kuljettamisen mahdollistavan kalustomme ansiosta. Tarvittaessa järjestämme myös ulkomaankuljetukset, joiden yhteydessä hoidamme myös viranomaistoimenpiteet.

Olipa kyseessä hinauspalvelu, auton käynnistysapu tai muun avuntarve, autamme nopeasti ja ammattitaidolla!