Pyydä tarjous

Voit jättää tarjouspyynnön ajoneuvon kiireettömästä kuljetuksesta oheisen lomakkeen kautta. Otamme Sinuun yhteyttä ja varmistamme toimeksiannon sekä kuljetukseen liittyvät yksityiskohdat. Hinaustilaukset puhelinnumerosta 0400 463 333.


Please leave this field empty.

Korjaus- ja hinauspalvelut - Espoo

Palvelumme kattaa kaikenlaiset tien päällä tarvittavat korjaus- ja hinauspalvelut nopeana palveluna 24h -päivystyksenä Espoon alueella. Yleisimmin palvelumme kuuluu esimerkiksi auton käynnistysapu, hinauspalvelu, renkaanvaihdot ja polttoainetankin tyhjennys väärän polttoaineen tankkaamisen jälkeen. Autamme myös jos autossa on kosteus- tai jäätymisongelmia tai muita toimintaongelmia, tai mikäli polttoaine loppuu kesken tien päällä ollessa. Kolaritilanteissa voimme samantien selvittää lisäksi myös vakuutuksesi kattavuuden, ja sen jälkeen mahdollisuuksien mukaan hoitaa palvelustamme syntyvät kulut suoraan vakuutusyhtiön kanssa.

Kolarin sattuessa voimme tarpeen mukaan hoitaa ajoneuvon hinauspalvelun lisäksi myös korjauspalvelut. Yhteistyökumppaninamme toimii ammattitaitoinen korjaamo, jonka kautta olemme neuvotelleet asiakkaillemme edulliset palvelukokonaisuuksia koskevat ehdot. Voimme myös hoitaa vakuutuksen kattamat kulut suoraan vakuutusyhtiön kanssa jos mahdollista, eli silloin korjausta ei tarvitse maksaa itse.

Meiltä myös kuljetuspalvelut: kuljetamme henkilö- ja pakettiautot sopimuksen mukaan ja asiakkaan tarpeesta riippuen. Pystymme tarjoamaan kuljetukset edullisesti, koska kalustomme mahdollistaa kolmen ajoneuvon kuljettamisen samanaikaisesti. Ajoneuvokuljetuksissa palvelemme Espoon lisäksi koko Suomen alueella, ja tarvittaessa järjestämme myös ulkomaankuljetukset pitäen sisällään myös viranomaistoimenpiteisiin liittyvät asiat. Palvelemme asiakkaita ammattitaidolla ja luotettavasti toimialueenamme Espoo.

Oli kyseessä sitten auton käynnistysapu, hinauspalvelu tai muu avuntarve tien päällä, meiltä saat avun nopeasti!